Bruidsfotografie

Trouwreportage
De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk vastgelegd hebben. Op zo’n manier dat je samen na kunt genieten van alle ontroerende momenten van die dag. De stille emotie van de moeder van de bruid, de uitbundigheid van die verre oom, jullie eerste dans als echtpaar. Talloze mooie momenten die jullie voor de rest van jullie leven mee zullen dragen.

De fotografen van New Art Studio hebben al vele bruiloften vastgelegd. Zij hebben ogen en oren overal en herkennen de beste foto kansen. Doordat wij met name mensen fotograferen weten wij exact waar we op moeten letten om iedereen er op zijn best uit te laten zien. Daarbij hebben we aandacht voor jullie specifieke wensen en karakters.

Jullie plannen jullie bruiloft met de grootst mogelijke zorg. De huwelijksreportage moet dan ook tot in de puntjes worden verzorgd. New Art heeft alle kennis en expertise in huis om ook de foto’s, die nog jarenlang zullen circuleren, er picobello uit te laten zien.

De perfecte bruiloft, perfect vastgelegd
Veel tijd en moeite gingen eraan vooraf. Zeker een jaar zijn jullie bezig geweest om de mooiste dag van je leven vorm te geven. Het zou toch doodzonde zijn als de trouwfotos niet laten zien hoe mooi alles was? Wij leggen álles vast. Op zo’n manier dat jullie voor de rest van jullie leven die prachtige dag kunnen herbeleven. Alle energie die er in één dag wordt gestoken vraagt om professionele trouwfoto s. Nagenieten van die ene mooie dag doe je het best met een prachtig fotoalbum, met foto’s die exact de juiste momenten hebben vastgelegd.

Bruidsfoto
New Art Studio heeft zich volledig toegelegd op het fotograferen van mensen. Juist daarom komen veel klanten naar ons toe voor een huwelijksreportage. Maar ook bruiden weten onze studio te vinden. Met hulp van onze visagisten en haarstilisten weten wij als portretfotograaf de bruid in al haar schoonheid te vangen.

Je zult er nooit stralender hebben uitgezien.