Model voor één dag

MODEL VOOR ÉÉN DAG: EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

Stelt u zich eens voor: de hele dag draait het om u. Alles wordt in het werk gesteld om het u naar de zin te maken. U wordt in de watten gelegd door onze styliste, terwijl de fotograaf de studio in orde maakt. Zo’n professionele photoshoot is voor iedereen weggelegd. U kunt er zeker van zijn dat u er geweldig uit zult zien. Hoe ziet zo’n dag er uit?

U komt aan in onze fotostudio in Druten, waar u wordt verwelkomd met een hapje en een drankje. Na een korte rondgang door de studio komt u bij de visagist die u er op u mooist uit laat zien en u daarnaast nog allerlei tips en tricks aan de hand zal doen. Uw haar wordt gedaan in de naar u gewenste stijl waarna u uw kleding uitkiest. U kunt zelf kleding meenemen, maar u kunt de kledingkeuze ook aan ons overlaten. Dat is iets wat al van tevoren met u besproken wordt. Vervolgens gaan we naar de studio of naar de door u gewenste locatie. Ook hierin kunnen wij adviseren. De fotograaf neemt tenslotte uitgebreid de tijd om u op uw gemak te stellen en de foto’s te nemen. Hierbij geeft hij advies over hoe u het beste kunt poseren en waar u op moet letten. Tips waar u uw verdere leven plezier van zult hebben. U gaat naar huis, een ervaring rijker en met een selectie aan prachtig fotomateriaal.

Veel startende en professionele modellen die hun portfolio moeten uitbreiden maken gebruik van onze glamourfotografie. Ook artiesten komen voor hun promotiefoto’s bij ons. Lijkt het u ook leuk om model voor een dag te zijn? Of wilt u deze unieke ervaring cadeau doen? Mail ons voor het maken van een afspraak en we bellen u direct terug.

Zoekt u een fotograaf die u en uw partner mooi op de foto zet? Uw gezin? Of wilt u uw zwangerschap voor het nageslacht vastleggen? Ook dan bent u bij de professionals van New Art Studio absoluut op het juiste adres. Zij weten er, creatief als ze zijn, altijd net dat beetje extra aan te geven. Tegen prijzen waar u het zeker niet voor hoeft te laten.

HET SCHERPE OOG VAN DE PROFESSIONELE FOTOGRAAF

Een professioneel fotograaf weet hoe hij de perfecte foto maakt. Hiervoor komen een aantal verschillende zaken bij elkaar: techniek, ervaring, creativiteit en niet te vergeten een flinke dosis mensenkennis. New Art Studio leert u hoe u voor de camera het best tot uw recht komt, maar leert u zeker ook hoe u achter de camera tot het beste resultaat komt.

Meer weten over de fijne kneepjes van bijvoorbeeld de modelfotografie? Neem vandaag nog contact met ons op.