Vormgeving

Webdesign
Naast fotografie besteden we een groot gedeelte van onze tijd aan het ontwerpen van websites. Als fotograaf hebben we een scherp oog voor de juiste compositie. Dat geldt voor een foto, maar zeker ook voor een website, folder of huisstijl. Het internet draait voornamelijk om beeld. Lezen vanaf scherm is niet prettig en wordt dan ook zoveel mogelijk vermeden. Het juiste beeld daarentegen geeft direct aan waar de website over gaat. De juiste sfeer van het beeld geeft al snel aan om wat voor soort bedrijf het gaat. We zeiden het al eerder: beeld zegt meer dan duizend woorden. Óók op het web.

Huisstijl en Logo
Met een sterk logo en huisstijl ontwerp komt u krachtig over en laat u zien dat u uw onderneming serieus neemt. De huisstijl vormt hiermee de basis voor alle andere communicatie uitingen. New Art Studio is naast een fotostudio ook een ontwerpstudio. Wij hebben alle expertise in huis op het gebied van beeld. Deze zetten we in bij het maken van foto’s, maar ook bij het maken van het juiste beeld voor uw bedrijf. Gebruik onze kennis met betrekking tot het perfecte beeld. Óók voor uw huisstijl en logo ontwerp.

Mooie plaatjes….
….vullen geen gaatjes, luidt een Nederlands gezegde. Wij zijn het hier roerend mee eens. Mooie plaatjes is wat wij u bieden, maar wij leveren nooit alleen maar een mooi plaatje. Achter elk plaatje zit een gedachte. In de fotografie is nagedacht over de pose, de setting, de belichting. Er zijn keuzes gemaakt met een bepaald doel voor ogen. In onze vormgeving speelt deze visie ook door. Achter elke website, elke huisstijl zit een bepaalde gedachte die wij in beeld weergeven. In alles wat wij doen zoeken we naar een uiting die effect sorteert. Een uitstraling die duidelijk maakt waar u en uw bedrijf voor staan. Een krachtig beeld dat in alles wat u doet tot uiting wordt gebracht. In uw bedrijfsfoto, uw website, uw folder, uw visitekaartje. New Art Studio zet een ruime ervaring in en creëert tot de verbeelding sprekende beelden. Beelden die u op de kaart zetten.